Gratulerer med kvinnedagen!

Nyheter

08/03/2024

Mens vi feirer den internasjonale kvinnedagen, er vi utrolig stolte av å fremheve de uvurderlige bidragene fra kvinner på vår arbeidsplass og utover. Med 12 kvinner i teamet vårt, og å ha et lederteam som består av 60% kvinner, er en prestasjon vi er enormt stolte av. 💡🌍

Her er våre dedikerte kvinner, som hver jobber utrettelig for å bringe presisjon til våre anstrengelser på veien til å revolusjonere akvakulturindustrien. 🐟👇

🛠️ Emily Kerr jobber med hardwareutvikling for å skape robust og stabil utstyr, både under vann og over, som muliggjør presise målinger.

💡 Ragnhild Skjetne Hollup driver teknologiutviklingen fremover slik at oppdrettere kan stole på dataene vi leverer, og dermed ta bedre datadrevne beslutninger.

💼 Nina-M Svendsen Kvannli jobber med en god blanding av økonomistyring, bærekraft og digitalisering.

🔧 Juni Baraldsnes Skaar utfører vedlikehold og service på Optoscale’s bioskoper for å sikre optimal ytelse og funksjonalitet.

🔬 Audhild Blomsø sikrer at produktutviklingen er i tråd med akvakulturens behov for forbedret kontroll over fiskeutviklingen.

👥 Kari Nordahl etablerer OptoScale som arbeidsgiveren nummer en ved å dyrke en arbeidsplass som tiltrekker seg, beholder og styrker våre ansatte.

🐟 Ingrid Dromnes jobber med å overvåke helsen og utviklingen av laks ved å annotere bilder.

🌟 Marita Borgen, Toril Fagerli, og Lise Kristin Bjørdalsbakke hjelper våre kunder med å maksimere verdien av våre løsninger og data.

🏠 Rosalba Kirksæther oppmuntrer til en ånd av “hygge” ved å skape en varm og behagelig atmosfære på OptoScale’s arbeidsplass.

📢 Marie Norum sørger for at OptoScale skinner sterkt, strategisk forsterker vår tilstedeværelse på plattformer som sosiale medier og vår nettside for å engasjere vårt publikum.

Øvrige nyheter

Nyhet! OptoScale klare for regnbueørret

Nyhet! OptoScale klare for regnbueørret

Etter tydelig oppfordring fra viktige kunder, har vi i lengre tid jobbet for å kunne levere et presisjonsprodukt for regnbueørret. Nå er løsningen endelig klar til bruk.  "Dette produktet er et resultat av bransjens egne stemmer. Etterspørselen fra ørretprodusentene har vært tydelig, og vi har lyttet nøye til deres behov. De norske...

les mer
Historisk øyeblikk for OptoScale og Norge

Historisk øyeblikk for OptoScale og Norge

Fra en kjeller på NTNU til en global teknologisuksess – vi har på kort tid vokst til å bli en ledende aktør innen kamerateknologi og havbruk. Nå har vi også fått anerkjennnelse som en av verdens første bedrifter til å motta opphavsmerket "Made in Norway." I 2015, som ung og nyutdannet student, så Sven Jørund Kolstø et stort potensial i å...

les mer
Yes! 8 herlige nye ansikter er klare for team OptoScale

Yes! 8 herlige nye ansikter er klare for team OptoScale

Klar, ferdig, plask! 🌊 Vi har nettopp ønsket 8 nye ansikter velkommen ved å sende dem rett til Hitra og Lerøy Seafood for å lære om fiskeoppdrett på nært hold. For en måte å starte med et smell! Se for deg dette: en solrik morgen, salt i håret, havbris i ansiktet, og spekkhoggere som viser frem sine brilliante ferdigheter - rett foran deg. Ikke...

les mer