fbpx

Gratulerer med kvinnedagen!

Nyheter

08/03/2024

Mens vi feirer den internasjonale kvinnedagen, er vi utrolig stolte av å fremheve de uvurderlige bidragene fra kvinner på vår arbeidsplass og utover. Med 12 kvinner i teamet vårt, og å ha et lederteam som består av 60% kvinner, er en prestasjon vi er enormt stolte av. 💡🌍

Her er våre dedikerte kvinner, som hver jobber utrettelig for å bringe presisjon til våre anstrengelser på veien til å revolusjonere akvakulturindustrien. 🐟👇

🛠️ Emily Kerr jobber med hardwareutvikling for å skape robust og stabil utstyr, både under vann og over, som muliggjør presise målinger.

💡 Ragnhild Skjetne Hollup driver teknologiutviklingen fremover slik at oppdrettere kan stole på dataene vi leverer, og dermed ta bedre datadrevne beslutninger.

💼 Nina-M Svendsen Kvannli jobber med en god blanding av økonomistyring, bærekraft og digitalisering.

🔧 Juni Baraldsnes Skaar utfører vedlikehold og service på Optoscale’s bioskoper for å sikre optimal ytelse og funksjonalitet.

🔬 Audhild Blomsø sikrer at produktutviklingen er i tråd med akvakulturens behov for forbedret kontroll over fiskeutviklingen.

👥 Kari Nordahl etablerer OptoScale som arbeidsgiveren nummer en ved å dyrke en arbeidsplass som tiltrekker seg, beholder og styrker våre ansatte.

🐟 Ingrid Dromnes jobber med å overvåke helsen og utviklingen av laks ved å annotere bilder.

🌟 Marita Borgen, Toril Fagerli, og Lise Kristin Bjørdalsbakke hjelper våre kunder med å maksimere verdien av våre løsninger og data.

🏠 Rosalba Kirksæther oppmuntrer til en ånd av “hygge” ved å skape en varm og behagelig atmosfære på OptoScale’s arbeidsplass.

📢 Marie Norum sørger for at OptoScale skinner sterkt, strategisk forsterker vår tilstedeværelse på plattformer som sosiale medier og vår nettside for å engasjere vårt publikum.

Øvrige nyheter

Spennende stilling som teamleder i et innovativt teknologiselskap! 🚀

Spennende stilling som teamleder i et innovativt teknologiselskap! 🚀

Vi søker en proaktiv teamleder for service og vedlikehold. 🔧Ved å bli med oss vil du spille en nøkkelrolle i å lede produksjonen og servicen av vårt banebrytende maskinvareprodukt – bioskopet. Denne avanserte enheten, et stereoskopisk undervannskamera med innebygd databehandling og internt lys system, transformerer hvordan vi samler data fra...

les mer
Monaco Ocean Week

Monaco Ocean Week

For noen uker siden representerte vår CEO, Sven, OptoScale under Monaco Ocean Week, arrangert av Foundation Prince II Monaco. Vi ble invitert til Monaco Ocean Week på grunn av våre banebrytende arbeid for å forbedre bærekraften i fiskeoppdrettsindustrien. Det er et faktum verdt å tenke på: mer enn halvparten av sjømaten som konsumeres kommer fra...

les mer
Nysgjerrig på OptoScale’s innvirkning på akvakultur i Chile?🐟🇨🇱

Nysgjerrig på OptoScale’s innvirkning på akvakultur i Chile?🐟🇨🇱

OptoScale handler ikke bare om data; det handler om presise data som bidrar til å forbedre produksjonen. Med vår teknologi opplever chilenske lakseoppdrettere økt kontroll over fiskeutviklingen og helsen. 🐟📊 Og OptoScale-teamet i Chile vokser! Møt vår dynamiske trio: Pablo, Terje, og vårt nyeste medlem, Isabel. De er OptoScale-ansiktene dine...

les mer