Om OptoScale

OptoScale bidrar til bærekraft i havbruk gjennom presis informasjon om fisken. Vi tror objektive data er nøkkelen til effektiv produksjon og et løft for fiskevelferd.

Om OptoScale

Et prisvinnende teknologiselskap

OptoScale leverer sanntidsovervåking av endringer i vekt, velferd og lus.

OptoScale har utviklet avanserte sensorer og programvare som muliggjør sanntidsanalyser av biomasse, velferd og lus. Selskapet har vunnet en rekke priser og har gått fra å være en norsk aktør til å bli en internasjonalt anerkjent leverandør med kunder i Skottland, Shetland, Orknøyene og Canada i tillegg til Norge.

I tillegg til å styrke vår posisjon i eksisterende markeder, er det planlagt å lansere våre løsninger i Chile og Island. Sterke referanser fra våre kunder er en bekreftelse på at vår teknologi og tjenester er høyt anerkjent og verdsatt. Vi utvikler og produserer både sensorer og programvare på vårt kontor i Trondheim.

OptoScale Team
Sven

Ønsker du mer informasjon?

Ta kontakt med en av våre salgskonsulenter i dag og finn ut hvordan vi kan hjelpe deg.

«OptoScale har i konkurranse med mange andre nasjonale og internasjonale leverandører blitt valgt av oss fordi vi mener de per i dag er den leverandøren som har den beste teknologien og leveransemodellen»

— Arve Olav Lervåg | COO, NRS Farming AS