Referanser

Vil du se hva kundene våre sier om oss?
Under har vi samlet et utvalg tilbakemeldinger og utsagn fra våre kunder.

Cooke Aquaculture Scotland

Hvis vi kan måle det, kan vi forbedre det!

– En viktig grunn til å øke antallet enheter var vår interesse for innsikt i fiskens ytelse gjennom hele sjøperioden. Målinger på ulike tidspunkter underveis lar oss beregne vekst og fôrfaktor. Kunnskapen gjør at vi kan optimalisere driften, enten det gjelder fôr og fôring, driftstiltak eller genetikk.

— Mark Weir, Feed Performance Manager, Cooke Aquaculture Scotland.

Landscape

Cermaq Chile

3 krav til OptoScale!

– Bioskopet fra OptoScale gir oss muligheten til å følge veksten daglig med nøyaktighet, samtidig som vi overvåker fiskehelse og -kvalitet. Dette gir oss solid beslutningsstøtte og fleksibilitet i vår prosess, som hjelper Cermaq med å nå målet om å stadig være en bærekraftig leder i havbru.

— Miguel Acuña | Cermaq Chile

Landscape

Vi er på en spennende digitaliseringsreise og vi tror ­denne teknologien vil gjøre det mulig å produsere laks med lavere miljø­avtrykk, bedre fiskevelferd og bedre ­kvalitet i årene som kommer.

 

At vi valgte ­OptoScale som en av to leverandører for vår fullskalatest i ­Canada og i ­Norge, er fordi vi ­anser at de har en ledende teknologi og leveranse­modell. ­Dette gir oss som prosjekt­eiere det aller ­beste grunnlaget til å ­sikre at vi for fremtiden kan gjøre best mulig valg for beslutningsstøtte i vår ­produksjon nasjonalt og ­internasjonalt.

— Knut Utheim | CTO, Grieg Seafood ASA